pondělí 18. srpna 2014

Pokoutní festival

I když bylo v sobotu víceméně aprílové počasí, vyrazili jsme k večeru na dvě hodinky do nedalekých Koutů na Pokoutní festival. Hlavně jsme si jeli poslechnout Hudbu Praha. Byla s námi i naše bezmála osmiletá Anička, která několik jejich skladeb zná (občas si je pouštím v autě) a trošku překvapená věkem interpretů s námi zpívala a poskakovala ;-). Očekávala, podle vzorů z telky a oblíbenců naší Agáty, že to budou puberti Agáty věku :-D!
Už příjemné bylo místo konání, v Koutech je z bývalé školy obecní úřad. Na jeho zahradě bylo hlavní pódium. Druhé bylo přes ulici na akustickém dvorku u Medů mezi stodolami a třetí produkce byla ze stánku, zde šlo většinou o hudbu reprodukovanou. U vstupu jsme všichni dostali razítko na ruku pro volný pohyb, největší radost z něj měla Anička, říkala, že se už nebude mýt, aby jí zůstalo:-D
Během třetí skladby vypadl na hlavním pódiu proud, asi 15 minut trvalo, než se povedlo přísun energie obnovit. Měli jsme čas udělat kolečko po celém prostoru festivalu. Reprodukovaná hudba ze stánku pro nás nebyla nijak zajímavá,trochu moc elektronická, ovšem na dvorku to bylo fajn. Když se podařilo obnovit přísun energie, tak jsme se vrátili a konečně si vychutnali naše oblíbené písničky. 
Zapadalo slunce, pomalu začalo být chladno. Naštěstí nezapršelo.
Točili tu náš oblíbený Hubertus, ale protože jsme jeli autem a ještě navíc se před odjezdem ani nenavečeřeli, museli jsme si ho odříct. Každopádně účasti nelitujeme!





Žádné komentáře:

Okomentovat